De Bascule en Rugby Ladies winnen touwtrekken 2019

Onze Zotte Maandagavond wordt traditioneel ingezet met het touwtrekken. Dit jaar waren er negen ploegen bij de mannen ingeschreven en de winnaar werd De Bascule, voor “MC Nondjedu ‘k heb geen congé gepakt voor dinsdag” voor en de Mersch Verre familie. Bij de vrouwen trokken 3 ploegen onderling voor de overwinning en daar waren de Rugby Ladies, zoals vorig jaar, duidelijk de sterkste ploeg voor Chiro Karreveld Meisjes van Pepingen en de Pajot Ladies.

Hierbij de volledige uitslag van het touwtrekken 2019:

Mannen:

De Bascule

MC Nondjedu ‘k heb geen congé gepakt voor dinsdag

Mersch Verre familie

Chiro Karreveld Pepingen

Rugby Pajot

HALO-club

Mersch Anciens

De pompoentrekkers

Mong Blok

Vrouwen:

Rugby Ladies

Meisjesleiding chiro Karreveld

Pajot Ladies

Proficiat aan alle deelnemende ploegen voor de sportiviteit en inzet !